Podporujeme slovenské kolegy, kteří protestují proti dohodám TTIP a CETA

Protest proti dohodám TTIP a CETA, které by podle odborů veřejných služeb a veřejné správy ještě posílily postavení mezinárodních korporací proti veřejných službách, proti jednotlivým státům a vládám i proti zaměstnancům, uspořádali v pátek 23. září v Bratislavě kolegové ze slovenské odborové konfederace včetně partnerského odborového svazu.

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR je podpořil dopisem – viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...