Povodně 2013 – postiženým kolegyním a kolegům pomůžeme!

Vážené kolegyně a kolegové,

v lidském životě jsou chvíle dobré, ale také chvíle zlé. Letos se bohužel zopakovala situace z roku 1997 a 2002. Stejně jako tenkrát tu máme ničivé povodně a záplavy.

Odborový svaz je přítelem v nouzi a je vždy připraven pomoci. Nejinak tomu bude i letos. Organizaci pomoci už umíme. Finanční pomoc vám přijde po sečtení škod. Žádost o poskytnutí finančního daru, pokyny k žádosti a formulář potvrzení o členství v odborovém svazu a řádném uhrazení členských příspěvků najdete níže jako soubory ke stažení.

Níže jako soubory ke stažení přikládáme také informace týkající se na pracovněprávních záležitostí a situací, které vznikají v souvislosti s povodněmi a záplavami.

Informace o pomoci státu najdete na http://www.mpsv.cz/cs/15405

Milé kolegyně, milí kolegové, svaz je tu pro vás, neopustí vás a můžete se na něho spolehnout.

Dagmar Žitníková, předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj