Povodně 2013 – postiženým kolegyním a kolegům pomůžeme!

Vážené kolegyně a kolegové,

v lidském životě jsou chvíle dobré, ale také chvíle zlé. Letos se bohužel zopakovala situace z roku 1997 a 2002. Stejně jako tenkrát tu máme ničivé povodně a záplavy.

Odborový svaz je přítelem v nouzi a je vždy připraven pomoci. Nejinak tomu bude i letos. Organizaci pomoci už umíme. Finanční pomoc vám přijde po sečtení škod. Žádost o poskytnutí finančního daru, pokyny k žádosti a formulář potvrzení o členství v odborovém svazu a řádném uhrazení členských příspěvků najdete níže jako soubory ke stažení.

Níže jako soubory ke stažení přikládáme také informace týkající se na pracovněprávních záležitostí a situací, které vznikají v souvislosti s povodněmi a záplavami.

Informace o pomoci státu najdete na http://www.mpsv.cz/cs/15405

Milé kolegyně, milí kolegové, svaz je tu pro vás, neopustí vás a můžete se na něho spolehnout.

Dagmar Žitníková, předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...