Předvánoční bilance ZO Čtyřlístek Ostrava

V ZO Čtyřlístek Ostrava se 12. prosince konal tradiční předvánoční turnaj v odbíjené. Tělocvičnu zdobil vánoční stromek, pod ním stály poháry pro všechna družstva a nechyběla ani tombola.

Po celý rok se mohli nejen odboráři, ale všichni zaměstnanci těšit z připravených zájezdů, kdy z FKSP byla hrazena doprava všem. Autobus do Osvětimi, solných dolů i Krakova byl naplněn do posledního místa. Zájem byl také o návštěvu Vranova, Znojma a plavbu lodí, stejně tak o dvoudenní zájezd na Oravu, spojenou s plavbou na pltích u Strečna, návštěvou Oravského zámku, turistikou a koupáním v termálech na Oravici. Koncem prázdnin se jelo vlakem do Jeseníků. Uspořádali jsme také turnaj ve stolním tenisu, zašli na bowling s pizzou, přispěli odborářům na vstupenku na muzikál Robin Hood v Ostravě a pozvali jsme do kavárny bývalé zaměstnance, členy odborů.

Někdo řekne „odbory přece nejsou cestovní kancelář!“. Věřte, že to víme, nicméně se snažíme vyjít lidem vstříc. A ve směnném provozu je to velmi náročné. Bez obětavosti výboru, dozorčí rady a některých úsekových důvěrníků by to nešlo. Patří jim všem veřejný dík.

Vedení odborového svazu děkujeme za všechny zaměstnance sociálních služeb za jejich neskutečnou sílu za nás bojovat a hlavně za to, že se podařilo zvýšit naše platy.

Všem nám přeji hezké vánoční svátky, mnoho zdraví a spokojenosti v roce příštím.

Foto autorka

Aktuality 16. 7. 2022 / 11:20

Navštívili jsme nemocnice v Rokycanech a v Písku

V pátek 13. května jsme vyrazili do nemocnic v Rokycanech a v Písku.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.