PŘIDEJ SE K NÁM!

Každý někam patří. Patřit mezi odboráře je chytré, výhodné a fajn. Přidej se k nám i ty!

Když se v práci stane cokoliv, jedině odbory ti mohou pomoci a poradit, protože pracovní právo je jejich specialitou i denním chlebem. Být v odborech zamená patřit do rozvětvené rodiny, která drží při sobě. Být v odborech znamená mít super pojistku, která zajistí rychlou první pomoc i účinnou dlouhodobou péči.

Podrobnější informace o všem, co potřebuješ vědět ke vstupu do odborů či k založení odborové organizace, najdeš zde na webu v části PRO ČLENY A ORGANIZACE.

Chceš-li na svém pracovišti založit odborovou organizaci, podívej se na: https://www.zdravotnickeodbory.cz/pro-cleny-a-odborove-organizace-formulare/jak-zalozit-odborovou-organizaci/

Chceš-li vstoupit do odborů, informace najdeš na: https://www.zdravotnickeodbory.cz/pro-cleny-a-odborove-organizace-formulare/jak-se-stat-clenem/

Přihlášku najdeš níže jako soubor ke stažení.

Níže jako soubor ke stažení najdeš také jeden velmi inspirativní příběh z Českých Budějovic.

Informace o benefitech členů odborového svazu  také najdeš v rubrice PRO ČLENY A ORGANIZACE.

Informace o tom, co děláme, najdeš na dalších místech celého tohoto webu.

Těšíme se, že se v našich řadách brzy potkáme i s tebou!

Aktuality 24. 5. 2022 / 13:09

V těch botách se nedá chodit

I přesto, že se situace na poli osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP) zlepšuje, občas se ještě setkám s druhy, kdy si odsloužení osmihodinové neřkuli dvanáctihodinové směny nedovedu představit.

Aktuality 19. 5. 2022 / 13:09

Předsedkyně Žitníková varovala poslance, že navržené úhrady sníží úroveň zdravotnictví

Ve středu 18. května v Poslanecké sněmovně jednal Výbor pro zdravotnictví, jedním ze hlavních bodů jednání byla novela zákona o pojistném na veřejné zdravotní pojištění.

Aktuality 18. 5. 2022 / 14:58

Květen 2022

6. května: Předsedkyně OS Dagmar Žitníková spolu s předsedou LOK-SČL Martinem Engelem jednali s ministrem zdravotnictví Vlastimilem Válkem o aktuálních problémech v českém zdravotnictví.