Prosíme o zaslání kolektivních smluv

Jako každý rok probíhá i v roce 2015 sběr dat z kolektivního vyjednávání a kolektivních smluv. Získaná data a informace umožňují vyhodnotit vývoj zaměstnanecko-zaměstnavatelských vztahů, například kolik zaměstnanců ve zdravotnictví a sociálních službách je kryto kolektivními smlouvami, co se v těchto resortech daří vyjednat, zda dochází k nárůstu platů nebo mezd, škrtání výdajů na péči o zaměstnance, jaké jsou druhy benefitů apod.

Pokud se vám nepodařilo kolektivní smlouvu uzavřít, prosíme i letos o sdělení důvodu proč.

Své uzavřené kolektivní smlouvy na rok 2015 včetně všech příloh, případně také informace o průběhu kolektivního vyjednávání u vašeho zaměstnavatele, zasílejte, prosím, elektronicky na e-mailovou adresu stepankova.ivana@cmkos.cz nebo poštou k rukám Mgr. Ivany Štěpánkové na adresu odborového svazu.

Děkujeme.

Mgr. Ivana Štěpánková

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj