Růst mezd v Krajské zdravotní, a.s., Ústí nad Labem

Podepsaný dodatek kolektivní smlouvy byl 22. prosince 2015 schválen představenstvem Krajské zdravotní, a. s. Nová podoba kolektivní smlouvy zaručuje zaměstnancům organizace, která je největším zaměstnavatelem v Ústeckém kraji, pětiprocentní zvýšení mzdových tarifů od 1. 1. 2016 a spolu s dalšími mzdovými opatřeními představuje plánované zvýšení osobních nákladů zaměstnanců všech pěti nemocnic Krajské zdravotní, a. s. v roce 2016 o 9,4 %.

Děkujeme za významnou pomoc při kolektivním vyjednávání místopředsedkyni OSZSP ČR Ing. Ivaně Břeňkové.

Nelze ani nevidět vstřícné jednání předsedy představenstva Krajské zdravotní Ing. Jiřího Nováka a generálního ředitele Krajské zdravotní Ing. Petra Fialy.

Platové výměry po navýšení mzdových tarifů byly zaměstnancům již předány.

V roce 2016 bude také nad rámec uvedených mzdových výdajů vyplacena odměna v rámci motivačního systému z vylepšeného hospodářského výsledku.

Průměrná mzda se v Krajské zdravotní, a. s., zvýšila z 25 743 Kč na 29 083 Kč, u lékařů je průměrná mzda za rok 2015 73 404 Kč.

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.