Růst mezd v Krajské zdravotní, a.s., Ústí nad Labem

Podepsaný dodatek kolektivní smlouvy byl 22. prosince 2015 schválen představenstvem Krajské zdravotní, a. s. Nová podoba kolektivní smlouvy zaručuje zaměstnancům organizace, která je největším zaměstnavatelem v Ústeckém kraji, pětiprocentní zvýšení mzdových tarifů od 1. 1. 2016 a spolu s dalšími mzdovými opatřeními představuje plánované zvýšení osobních nákladů zaměstnanců všech pěti nemocnic Krajské zdravotní, a. s. v roce 2016 o 9,4 %.

Děkujeme za významnou pomoc při kolektivním vyjednávání místopředsedkyni OSZSP ČR Ing. Ivaně Břeňkové.

Nelze ani nevidět vstřícné jednání předsedy představenstva Krajské zdravotní Ing. Jiřího Nováka a generálního ředitele Krajské zdravotní Ing. Petra Fialy.

Platové výměry po navýšení mzdových tarifů byly zaměstnancům již předány.

V roce 2016 bude také nad rámec uvedených mzdových výdajů vyplacena odměna v rámci motivačního systému z vylepšeného hospodářského výsledku.

Průměrná mzda se v Krajské zdravotní, a. s., zvýšila z 25 743 Kč na 29 083 Kč, u lékařů je průměrná mzda za rok 2015 73 404 Kč.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.