Seminář o vykazování ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb

Seminář na téma Vykazování ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb se konal v úterý 25. února v Poslanecké sněmovně. Pořádala ho poslankyně Jana Hnyková, která jako dlouholetá členka a funkcionářka Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR dobře ví, o jak palčivý problém jde.

Seminář vzbudil obrovský zájem, zúčastnili se ho také zástupci odborového svazu a předsedkyně Dagmar Žitníková osobně Janě Hnykové za jeho organizaci moc děkuje. Zároveň věří, že se téma ošetřovatelské péče v sociálních službách a postavení sester v těchto zařízeních seminářem opět otevírá a že se najdou nové cesty ke zkvalitnění jak péče o klienty, tak o zaměstnance.

Záznam ze semináře a prezentace najdete na webu Poslanecké sněmovny: http://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=4306&td=19&cu=8

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...