Seminář o vykazování ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb

Seminář na téma Vykazování ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb se konal v úterý 25. února v Poslanecké sněmovně. Pořádala ho poslankyně Jana Hnyková, která jako dlouholetá členka a funkcionářka Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR dobře ví, o jak palčivý problém jde.

Seminář vzbudil obrovský zájem, zúčastnili se ho také zástupci odborového svazu a předsedkyně Dagmar Žitníková osobně Janě Hnykové za jeho organizaci moc děkuje. Zároveň věří, že se téma ošetřovatelské péče v sociálních službách a postavení sester v těchto zařízeních seminářem opět otevírá a že se najdou nové cesty ke zkvalitnění jak péče o klienty, tak o zaměstnance.

Záznam ze semináře a prezentace najdete na webu Poslanecké sněmovny: http://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=4306&td=19&cu=8

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj