Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

Pátek 23. září 2022 jsme vyčkávali s velkými obavami. Hygienicko-epidemická situace nám naštěstí byla nakloněna, tudíž jsme mohli v 13.30 hodin v kulturním domě JAS Plzeň uvítat první přihlášené účastnice této každoroční akce, kterou pro naše bývalé zaměstnance připravujeme. Některé přihlášené dámy se sice z důvodu nemoci omluvily, přesto ve 14 hodin nezbyl v sále žádný úplně prázdný stůl.

Jitka Janouškovcová uvítala přítomné, představila hosty, kteří na setkání dorazili, a předala jim slovo. Přítomní vyslechli vystoupení ředitele Fakultní nemocnice Plzeň MUDr. Václava Šimánka, předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Bc. Dagmar Žitníkové, předsedkyně naší odborové organizace Martiny Suché a zástupkyně odborové organizace Mgr. Kláry Milotové. Následně Jitka Janouškovcová předala pozdravení od náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Ing. Andrey Mašínové, která se z pracovních důvodů omluvila.

Dále byli přítomní informováni o zvolených členech do výboru naší odborové organizace FN PLZEŇ, o činnosti odborové organizace, o možnosti platby udržovacích příspěvků a o výletu pro bývalé zaměstnance fakultní nemocnice, který se uskutečnil v červnu. Poté všichni uctili minutou ticha památku zesnulých kolegů. Následovalo občerstvení a volná zábava, v jejímž průběhu byly přítomným zodpovězeny vznesené dotazy. Okolo 17 hodiny se účastníci se slovy chvály odebrali k odchodu.

Jitka Janouškovcová, ZO OSZSP ČR FN Plzeň

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.