Setkání výboru ZO Sociální služby Vsetín s bývalými zaměstnanci

Výbor základní organizace Sociální služby Vsetín uspořádal v úterý 21. září 2021 setkání s odboráři, bývalými zaměstnanci. Tradiční setkání se uskutečnilo v netradičním čase. Z Novoročního posezení, které se nemohlo realizovat z důvodu pandemie COVID-19 a nařízených vládních opatření, se stalo podzimní. Změna období pořádání akce nijak nenarušila její průběh, ba naopak, odpolední posezení se protáhlo do podvečerních hodin.

Po úvodním přivítání s přípitkem jednotliví členové výboru přítomné informovali o změnách v zařízeních sociálních služeb za poslední měsíce. Následovaly dotazy a bývalí zaměstnanci si zavzpomínali na úsměvné historky, které společně prožili v aktivním pracovním období nejen v kolektivu zaměstnanců, ale i s klienty.

Setkání bylo komorní, zúčastnila se jen část bývalých zaměstnanců – odborářů. Někteří senioři si ještě užívali moře v teplých krajinách, jiní byli na směně pomáhat v zařízeních sociálních služeb svým bývalým kolegům. Ani nižší účast však neohrozila dobrou zábavu, která panovala celé odpoledne.

Foto autorka

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.