Slavit Mezinárodní den žen, nebo Svátek matek? Toť otázka! Můj otec se přikláněl k oslavě Svátku matek, protože MDŽ by dle něj slavily všechny ženy. Pokud si vzpomenu na doby dávno minulé, slavili MDŽ hlavně muži a my ženy jsme se k nim rády přidaly, proč ne. Za mne bych slavila obojí, respektive domnívám se, že oslavu či vyjádření díků a úcty si zaslouží ženy, matky, sestry, kamarádky. Nakonec slavit či sejít se by lidé měli v dnešní uspěchané době co nejvíce!

Naše odborová organizace Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje, územní pracoviště Prostějov (a letos by se k nám mělo přidat i územní pracoviště Přerov) drží tradice a připomínky oslavy Mezinárodního dne žen.

Kolem 8. března si pronajme bowlingové dráhy a zápas může začít. Stmelíme kolektiv, pak si dáme i něco dobrého.

Přeji tedy nejen ženám, i mužům, ať mají dobrý kolektiv a dokáží se sejít nejen v pracovním čase, ale i mimo pracovní čas při dobré zábavě.

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.