Stávková pohotovost v Rokycanské nemocnici skončila

Dne 9. července 2018 byla za účasti zprostředkovatelky Mgr. Ilona Kostadinovové, místopředsedkyně OS Ing. Ivany Břeňkové a regionálního manažera OS Bc. Václava Matouška v Rokycanské nemocnici a.s. podepsána kolektivní smlouva s roční dobou platnosti. Za odborovou organizací ji podepsal předseda František Kuneš, za zaměstnavatele členové představenstva Mgr. Jaroslav Šíma, MBA, a Ing. Michal Filař.

Kolektivního vyjednávání se za odborovou organizaci pravidelně účastnila také členka výboru Nikol Šebková. Od 1. ledna 2018 již došlo k navýšení základních tarifních mezd u zdravotnických profesí o 10 % a u dělnických profesí o 5 %. Od 1. července 2018 dojde k dalšímu navýšení u dělnických profesí o 5 % základních tarifních mezd a k dalším mimořádným odměnám do osobního ohodnocení u této profese. U valné většiny zaměstnanců THP bude případné navýšení řešeno zaměstnavatelem individuálně.

Odborová organizace v tentýž den odvolala stávkovou pohotovost.

Aktuality 16. 7. 2022 / 11:20

Navštívili jsme nemocnice v Rokycanech a v Písku

V pátek 13. května jsme vyrazili do nemocnic v Rokycanech a v Písku.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.