Stupnice platových tarifů podle tříd a platových stupňů

Nařízením vlády č. 448/2011 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, s účinností od 1. ledna 2012 došlo k rozšíření příloh, podle kterých lze zaměstnance ve veřejných službách a správě zařadit do stupnic platových tarifů.

Jednotlivé stupnice platových tarifů podle tříd a platových stupňů viz níže jako soubor ke stažení.

Poznámka k příloze č. 1 nařízení vlády: Stupnice se vztahuje na zaměstnance ve veřejných službách a správě, kteří nejsou uvedeni a zařazeni podle stupnic platových tarifů příloh č. 2, 3, 4 a 5 uvedených v nařízení vlády č. 448/2011 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb. Nařízení vlády č. 448/2011 Sb. nabylo účinnosti dnem 1. ledna 2012.

Aktuality 1. 9. 2022 / 10:08

Nařízení vlády o platových tarifech platné od 1. 9. 2022

Dne 31. srpna 2022 vyšlo ve Sbírce zákonů nařízení vlády č. 264/2022 Sb., kterým se mění platy zaměstnanců veřejných služeb a správy a státních zaměstnanců.

Aktuality 7. 1. 2022 / 11:14

Změny v odměňování a sociálním zabezpečení zaměstnanců v roce 2022

Také letos dochází ke změně řady právních předpisů v oblasti pracovního práva, odměňování a sociálního zabezpečení zaměstnanců.

Aktuality 5. 1. 2022 / 14:14

Novou vládou schválené změny ve stupnicích platových tarifů od 1. 1. 2022

Hned se začátkem nového roku vám přinášíme nemilou zprávu ohledně změny stupnic platových tarifů a od nich se odvíjejících platů zaměstnanců.