Tradiční setkání odborářů českobudějovické nemocnice se seniory

V pátek 1. listopadu naše odborová organizace uspořádala každoroční setkání důchodců v prostorech hotelu Malý pivovar v restauraci U Královské pečeti. Setkání jsme zahájili v deset hodin dopoledne. Po vybrání příspěvků za rok 2019 následovalo přivítání a předání darů jubilantům letošního roku. Program pokračoval představením novinek v odborové organizaci a v nemocnici.

Letos se opět jako host zúčastnil místopředseda OSZSP ČR Mgr. Lubomír Francl, který přítomným popsal složitá vyjednávání na státní úrovni a dále vznik a činnost Krizového štábu 9 proti kolapsu zdravotnictví.

Posledním bodem programu bylo shrnutí činnosti našeho dětského letního tábora Slavkov a poté již přišly na řadu dotazy a otevřená diskuze. Celou akci jsme zakončili slavnostním obědem okolo druhé hodiny.

Celkem se zúčastnilo 35 našich bývalých kolegů. Setkání bylo velmi příjemné a přineslo radost jak pořadatelům, tak dle pozitivních ohlasů zejména účastníkům.

Foto Lubomír Francl

Aktuality 16. 7. 2022 / 11:20

Navštívili jsme nemocnice v Rokycanech a v Písku

V pátek 13. května jsme vyrazili do nemocnic v Rokycanech a v Písku.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.