Ústecká krajská konference – 24. 9. 2018

Zástupci odborových organizací z Ústeckého kraje se sešli na krajské konferenci v pondělí 24. září 2018. Na této konferenci se delegáti věnovali plnění programu svazu od sjezdu OS, svazovým dokumentům, využívání svazových benefitů, hospodaření odborového svazu, současné situaci ve zdravotnictví a v sociální péči a dalším aktuálním otázkám.

Konference si vyslechla zprávu předsedkyně krajské rady Adrieny Šípové o činnosti ústecké krajské rady – viz níže jako soubor ke stažení.

V diskusi se účastníci konference věnovali činnosti odborového svazu v příštím období, otázkám hospodaření odborového svazu a aktuální situaci ve zdravotnictví a sociálních službách.

Na závěr delegáti přijali usnesení krajské konference – viz níže jako soubor ke stažení.

Foto Miloslav Toušek

Aktuality 12. 4. 2022 / 13:38

Ústecká porada s vedením OS – 17. 3. 2022

Další porada vedení OS s předsedy a zástupci odborových organizací se uskutečnila 17. března, a to v Ústeckém kraji.

Aktuality 14. 10. 2021 / 14:37

Ústecká krajská konference 14. 10. 2021

Krajská konference Ústeckého kraje se konala ve čtvrtek 14. října 2021 v prostorách Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Aktuality 8. 11. 2019 / 8:38

Ústecká krajská konference – 30. 10. 2019

Zástupci odborových organizací z Ústeckého kraje se sešli na krajské konferenci ve středu 30. října v Ústí nad Labem.