V Psychiatrické nemocnici v Dobřanech byla konference i dobrá zábava

V pátek 10. března se uskutečnila konference ZO Psychiatrická nemocnice v Dobřanech. Za odborový svaz se účastnili místopředsedkyně Ing. Ivana Břeňková a regionální pracovník Bc. Václav Matoušek. Ředitel zařízení MUDr. Petr Žižka zaslal zdravici přítomným členům ZO.

V rámci konference, která měla nečekaně vysokou účast, se uskutečnily volby do výboru ZO. Předsedou výboru byl opět zvolen Milan Synek, místopředsedkyní Eva Podhadská, jednatelkou Soňa Vytisková.

Po konferenci následoval společenský večer pořádaný odborovou organizací, který byl jako obvykle velice vydařený a s již pravidelným bohatým kulturním programem a občerstvením. Vystoupila taneční skupina KF & Dance a skvělý bavič a imitátor Vladimír Hron. Poslední spokojení návštěvníci prý odcházeli až v pozdních nočních hodinách.

Foto Ivana Břeňková a autor

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.