V říjnových volbách máme šanci podpořit ty, kterým důvěřujeme. Využijme ji!

Vážené kolegyně a kolegové,

dovoluji si vám připomenout, že se opět blíží čas, kdy můžete rozhodovat o naší budoucnosti. Jsou před námi volby. V pátek 10. října a sobotu 11. října 2014 se budou konat volby do Senátu, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a do zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jeho městských částí.

Nenechte se, prosím, znechutit různými půtkami na politických scénách a využijte svého práva ovlivnit věci kolem sebe. Dejte svoji důvěru lidem, které znáte, těm, kteří znají vás, a těm, o kterých víte, že budou pracovat pro nás.

Podívejte se, prosím, na kandidátky a podpořte naše kolegy!

V Trutnově například kandiduje Ivka Řezníčková, v Ostravě Dáša Valová a zřejmě jsou jinde i další kolegové.

Mimo ně bych vám chtěla přiblížit ty, se kterými dlouhodobě spolupracuje náš svaz. Velmi často s námi spolupracovali sociálnědemokratičtí senátoři a zvláště dva z nich. Výraznými osobnostmi české politické scény a lidmi, na které je spolehnutí, jsou předseda Senátu Milan Štěch a místopředsedkyně Senátu Alena Gajdůšková. Oba jsou nejen významnými politiky, ale především slušnými lidmi, kteří jsou připraveni naslouchat a pomáhat a nám pomohli opakovaně.

Vím, že mnoho z vás má problém s přímou podporou, ale někdy je důležité udělat to, co za vás nikdo jiný neudělá. Šťastnou ruku při volbách.

Aktuality 6. 6. 2022 / 14:43

Hrdinové mezi námi

Nedá mi, abych nereagovala na nešťastnou událost, která se odehrála v tomto týdnu v Domově Alzheimer v Roztokách u Prahy.

Aktuality 2. 6. 2022 / 20:06

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 1. 6. 2022 / 20:37

Komplikovaný Olomoucký kraj

Možná vás titulek Komplikovaný Olomoucký kraj překvapil, ale s určitou dávkou smutku a rozhořčení musím konstatovat, že jsem se nespletl a opravdu je to tak.