V říjnových volbách máme šanci podpořit ty, kterým důvěřujeme. Využijme ji!

Vážené kolegyně a kolegové,

dovoluji si vám připomenout, že se opět blíží čas, kdy můžete rozhodovat o naší budoucnosti. Jsou před námi volby. V pátek 10. října a sobotu 11. října 2014 se budou konat volby do Senátu, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a do zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jeho městských částí.

Nenechte se, prosím, znechutit různými půtkami na politických scénách a využijte svého práva ovlivnit věci kolem sebe. Dejte svoji důvěru lidem, které znáte, těm, kteří znají vás, a těm, o kterých víte, že budou pracovat pro nás.

Podívejte se, prosím, na kandidátky a podpořte naše kolegy!

V Trutnově například kandiduje Ivka Řezníčková, v Ostravě Dáša Valová a zřejmě jsou jinde i další kolegové.

Mimo ně bych vám chtěla přiblížit ty, se kterými dlouhodobě spolupracuje náš svaz. Velmi často s námi spolupracovali sociálnědemokratičtí senátoři a zvláště dva z nich. Výraznými osobnostmi české politické scény a lidmi, na které je spolehnutí, jsou předseda Senátu Milan Štěch a místopředsedkyně Senátu Alena Gajdůšková. Oba jsou nejen významnými politiky, ale především slušnými lidmi, kteří jsou připraveni naslouchat a pomáhat a nám pomohli opakovaně.

Vím, že mnoho z vás má problém s přímou podporou, ale někdy je důležité udělat to, co za vás nikdo jiný neudělá. Šťastnou ruku při volbách.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality 12. 11. 2022 / 22:41

Zamyšlení nad transformací nemocnic v Jihomoravském kraji

V říjnu byla hlavním tématem pro odborové organizace nemocnic v Jihomoravském kraji jejich transformace.

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:12

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.