Výkonná rada v říjnu

V pondělí 17. října odpoledne se členové výkonné rady a dozorčí rady odborového svazu společně zabývali přípravami na IX. sjezd, který se bude konat ve dnech 10. a 11. listopadu. Zhodnotili krajské konference a znovu projednali připomínky a návrhy týkající se stanov odborového svazu. Výkonná rada rozhodla o udělení nejvyššího svazového vyznamenání Čestný člen OSZSP ČR Milanu Synkovi a Tomáši Havláskovi.

V úterý 18. října jednaly výkonná a dozorčí rada samostatně.

Předsedkyně Dagmar Žitníková informovala členy výkonné rady o vyjednávání o zvýšení platů a mezd v příštím roce a o aktuálním stavu projednávání možnosti předčasného odchodu do důchodu bez krácení penze pro záchranáře. V souvislosti s připravovaným katalogem prací se probraly možnosti změn v platovém zařazení zaměstnanců sociálních služeb. Výkonná rada diskutovala o záměru Jihomoravského kraje převést své nemocnice příspěvkové organizace na akciové společnosti.

O činnosti dozorčí rady OS poreferovala její členka Martina Hvozdenská.

Členové krajské rady informovali o aktuálním dění ve svých regionech.

Foto autorka

Aktuality 13. 1. 2023 / 21:23

Členové výkonné a dozorčí rady OS jednali s ministrem Válkem

Hodinu a půl diskutovali v pondělí 9. ledna odpoledne členové výkonné rady odborového svazu a členové dozorčí rady odborového svazu s ministrem zdravotnictví Vlastimilem Válkem a jeho kolegy.

Aktuality 13. 1. 2023 / 21:18

Výkonná rada v lednu

Vzhledem k bohatému programu bylo první jednání výkonné rady v roce 2023 dvoudenní.

Aktuality 12. 1. 2023 / 19:58

Výkonná rada v prosinci

V pondělí 12. prosince se na společné schůzce sešli členové nové a bývalé výkonné rady a členové nové a bývalé dozorčí rady odborového svazu.