Základní organizace FN Plzeň si zvolila nový výbor

Základní organizace Fakultní nemocnice Plzeň zvolila na své členské schůzi nový výbor odborové organizace. Členská schůze se uskutečnila dne 11. května 2016 v hezkém prostředí restaurace Sokolovna Bolevec v Plzni. Z celkem 11 kandidátů do výboru ZO bylo zvoleno 7 členů nového výboru v čele s předsedkyní Martinou Suchou.

Do tříčlenné dozorčí rady kandidovalo 5 kandidátů. Předsedou dozorčí rady byl zvolen Václav Pekárek. Kandidáti vždy představili své vize v činnosti jednotlivých orgánů ZO.

Členské schůze se mimo funkcionářů této ZO účastnili také zástupci OSZSP ČR, konkrétně za vedení OS místopředsedové Ing. Ivana Břeňková a Mgr. Lubomír Francl, za dozorčí radu OS Soňa Vytisková, za výkonnou radu OS Milan Synek a za krajskou radu Plzeňského kraje František Kuneš.

Rád bych touto cestou poděkoval bývalým členkám výboru této ZO za jejich dosavadní činnost, jelikož se rozhodly dále nekandidovat. Konkrétně se jedná o paní Jarmilu Vladařovou a paní Annu Makrlíkovou. Dále také perfektně svoji roli zvládla volební komise v čele s Martou Maliňákovou. Nezbývá, než poblahopřát ke zvolení nového výboru ZO. Věřím, že dle vizí tohoto výboru dojde k zefektivnění činnosti a následně i zvýšení členské základny.

Foto Miloslav Toušek

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.