Zákon o univerzitních nemocnicích se schválit nestihne! Děkujeme za podporu

Členové poslaneckého výboru pro zdravotnictví na svém výjezdním zasedání ve středu 14. června odpoledne v Mikulově opět otevřeli projednávání návrhu zákona o univerzitních nemocnicích. Po bouřlivé diskuzi výbor přijal následující usnesení: Výbor pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR přerušuje projednávání vládního návrhu zákona o univerzitních nemocnicích a o změně některých zákonů (zákon o univerzitních nemocnicích) /sněmovní tisk 1054/ v obecné rozpravě do 30. září 2017“.

Jednání výboru se opět zúčastnili zástupci odborových organizací z fakultních nemocnic, kteří spolu s vedením OS usnesení výboru velmi uvítali. Nyní je zcela evidentní, že zákon nebude v Poslanecké sněmovně ve stávajícím volebním období projednán.

Vedení odborového svazu děkuje všem předsedům a členům výborů odborových organizací z fakultních nemocnic, kteří se zapojili do akcí proti přijetí zákona.

Foto z jednání poslanců v Mikulově Lubomír Francl.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...