Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků. Vzhledem k velkému zájmu se akce konala ve třech termínech během třetího a čtvrtého květnového víkendu. Po odjezdu z nemocnice v Českých Budějovicích v šest hodin ráno následovala dvouhodinová plavba po Vltavě z Rašínova nábřeží do Tróje. Pro první dva termíny nám Paroplavba dokonce vypravila vlastní loď. Na všechny termíny nám přálo počasí, a tak zhruba šest hodin, které byly určeny na samotnou prohlídku zoo, uteklo jako voda.

Bc. Jan ŠUSTA, předseda ZO OSZSP ČR Nemocnice České Budějovice

Foto autor

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.

Aktuality 4. 5. 2022 / 14:17

Postcovidová konference středočeské záchranky

Po covidem vynucené pauze 5. dubna 2022 opět navázala třistapadesátičlenná odborová organizace Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje na tradici výročních konferencí v Kutné Hoře.