Zaměstnanci pardubické záchranky opět hráli bowling

Zaměstnanci Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje se 17. prosince opět sešli ve Svitavách na turnaji v bowlingu. Již druhým rokem ZO Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje pořádá tento turnaj za finanční podpory FKSP a letos se podílel i zaměstnavatel tím, že vítězům připravil věcné ceny. Ceny byly předány v několika kategoriích – družstva, jednotlivci, nejvyšší nához. Po turnaji bylo připraveno i malé občerstvení.

Akce měla velký úspěch a všichni se už těšíme na další rok.

Foto autor

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.