Zaměstnanci sokolovské nemocnice a jejich hosté se bavili na plese

V. reprezentační ples zdravotníků se uskutečnil 23. února v Sokolově. Zdejší nemocnice pořádá ples ve spolupráci s MDK Sokolov jako poděkování zaměstnancům za odvedenou práci. Jedním ze sponzorů plesu je odborová organizace.

Ples zahájili ředitel Jaroslav Kratochvíl a primář Josef Trnka, který přivítal hosty – předsedkyni odborového svazu Dagmar Žitníkovou, vedoucí právního a sociálního oddělení OS Ivanu Břeňkovou, regionálního manažera OS Václava Matouška a předsedkyni zdejší odborové organizace Evu Zvoníkovou. Plesu se zúčastnila také starostka Sokolova Renata Oulehlová.

K tanci hrál Top Band Jana Smolíka, ples moderoval Jan Čenský, zpívaly Daniela Šinkorová a Yvetta Blanarovičová. A že šlo o vydařenou akci, dokládají fotografie.

Foto Eva Zvoníková, Ivana Břeňková a Václav Matoušek

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.