Zaměstnanci sokolovské nemocnice a jejich hosté se bavili na plese

V. reprezentační ples zdravotníků se uskutečnil 23. února v Sokolově. Zdejší nemocnice pořádá ples ve spolupráci s MDK Sokolov jako poděkování zaměstnancům za odvedenou práci. Jedním ze sponzorů plesu je odborová organizace.

Ples zahájili ředitel Jaroslav Kratochvíl a primář Josef Trnka, který přivítal hosty – předsedkyni odborového svazu Dagmar Žitníkovou, vedoucí právního a sociálního oddělení OS Ivanu Břeňkovou, regionálního manažera OS Václava Matouška a předsedkyni zdejší odborové organizace Evu Zvoníkovou. Plesu se zúčastnila také starostka Sokolova Renata Oulehlová.

K tanci hrál Top Band Jana Smolíka, ples moderoval Jan Čenský, zpívaly Daniela Šinkorová a Yvetta Blanarovičová. A že šlo o vydařenou akci, dokládají fotografie.

Foto Eva Zvoníková, Ivana Břeňková a Václav Matoušek

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.