Zapojte se i vy do hodnocení nemocnic a kvality péče

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR již dlouhá léta spolupracuje se společností HealthCare Institute o. p. s. Ta letos, stejně jako každý rok, připravuje celostátní průzkum, jehož prostřednictvím se hodnotí jednotlivé nemocnice. Do speciálního celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2022 máte možnost opět vstoupit také vy.

Pokud jste zaměstnancem některé z tuzemských nemocnic, pomozte tuto nemocnici ohodnotit vyplněním anonymního dotazníku, který najdete na: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/zamestnanci-nemocnic.html?_=5

Cílem tohoto průzkumu je sestavit žebříček nemocnic dle míry bezpečnosti a také spokojenosti zaměstnanců.

Do hlasování se můžete zapojit rovněž jako pacienti.

Dotazník pro hospitalizované pacienty: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-hospitalizovani.html

Dotazník pro ambulantní pacienty: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-ambulantni.html

Hlasovat můžete elektronicky nebo prostřednictvím tištěného dotazníků ve vaší nemocnici.

Hlasovat lze od 1. 2. 2022 do 31. 8. 2022.

Výsledky 17. ročníku celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2022 budou představeny na konci listopadu v rámci odborné konference Efektivní nemocnice 2022, kterou realizuje nezisková organizace HealthCare Institute o. p. s. zabývající se zvyšováním kvality a efektivity péče v nemocnicích.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...