Zástupkyně OS jednaly na Magistrátu hl. m. Prahy o spolupráci

Jednání s radním Petrem Dolínkem a jeho asistentem Mgr. Tomášem Petříčkem se konalo dne 26. 1. 2011 se na Magistrátu hl. m. Prahy. Za Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR se jednání účastnila předsedkyně Bc. Dagmar Žitníková, předsedkyně krajské rady Praha Růžena Menšíková, členka výkonné rady Jaroslava Carrasco a regionální pracovnice Mgr. Iva Dandová. Předsedkyně Žitníková informovala o minulé spolupráci a o problémech, které bychom rády v budoucnu řešily.

Hlavním bodem bylo jednání o situaci v Domově seniorů v Pyšelích a předání informací o jejím vývoji. Zásadním problémem je zde totiž zařazení pracovníků do platových tříd a následné doplacení rozdílu. V současnosti probíhá soud a čeká se na jeho rozhodnutí. Pan radní navrhl kvůli tomuto zvláštní schůzku.

Dále se projednávala situace v Domově seniorů Slunečnice. Radní Dolínek přiznal, že ví o alarmujícím stavu budovy, a přislíbil, že je v plánu tuto budovu dát opravit.

Zúčastnění se dohodli na pravidelných čtvrtletních schůzkách pro předávání si informací a poznatků.

Aktuality 12. 9. 2022 / 18:12

Pražská krajská konference – 12. 9. 2022

Pražská krajská konference jednala v pondělí 12. září.

Aktuality 15. 8. 2022 / 17:29

Pražská KR – plnění programu OS

Zpráva pražské krajské rady OS o plnění programu OS od VIII. sjezdu odborového svazu do 30. června 2022.

Aktuality 14. 3. 2022 / 9:41

Pražská porada s vedením OS – 1. 3. 2022

Zástupci odborových organizací z Prahy byli 1. března prvními účastníky porad předsedů odborových organizací nebo jejich zástupců s vedením odborového svazu. Porady se konaly on-line.