Ze Vsetína do Olomouce jsme vyrazili za předvánoční atmosférou

Členové základní odborové organizace Sociální služby Vsetín, p. o., se v sobotu 8. prosince 2018 s rodinnými příslušníky zúčastnili zájezdu do Olomouce. Důvodem byly vánoční trhy, které se každoročně v Olomouci konají a umí vzbudit tu správnou předvánoční atmosféru. Nádherná vánoční výzdoba, vánoční motivy zboží ve stáncích, vůně punče a koledy navodily při vstupu na olomoucké náměstí příjemnou náladu s nádechem nadcházejících vánočních svátků.

Ke stoprocentní spokojenosti chyběly jen sněhové vločky a pokrývka třpytivým sněhem. Ač zpočátku se zdálo, že počasí je proti nám – deštivo, větrno, Olomouc nás přivítala zalitá slunečními paprsky. Počasí bylo po celý den příznivě nakloněno k venkovním procházkám nejen po vánoční tržnici, ale i po historické části Olomouce.

Večer účastníci zájezdu odjížděli s nakoupenými dárky pro sebe i blízké, s dobrou náladou a očekáváním vánočních svátků.

(Nedočkavost po vánoční atmosféře byla důvodem, proč na fotografii je pouze část zúčastněných, jen ti nejdisciplinovanější, kteří dokázali potlačit nadšení a na pár sekund se zastavit ☺.)

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.