Žitníková a Břeňková vystoupily na konferenci o strategii pro zdraví seniorů

Ve čtvrtek 12. prosince se místopředsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Ivana Břeňková a předsedkyně Dagmar Žitníková zúčastnily v Poslanecké sněmovně konference Dočkáme se vládní strategie pro zdraví seniorů?, kterou pořádala Rada seniorů ČR pod záštitou předsedy Poslanecké sněmovny Jana Hamáčka.

Místopředsedkyně Břeňková na konferenci vystoupila s diskusním příspěvkem, kde připomněla, že stárnou i zaměstnanci, kteří o seniory pečují, a proto je potřeba pro ně vytvářet příznivé pracovní podmínky.

Předsedkyně Žitníková v diskuzi vystoupila s informací o krizi ve zdravotnictví.

Velký aplaus sklidila členka výkonné rady OS a poslankyně Jana Hnyková, která reagovala na vystoupení bývalého ministra zdravotnictví Leoše Hegera a přítomným představovala program hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury pro oblast zdravotnictví.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj