Žitníková a Břeňková vystoupily na konferenci o strategii pro zdraví seniorů

Ve čtvrtek 12. prosince se místopředsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Ivana Břeňková a předsedkyně Dagmar Žitníková zúčastnily v Poslanecké sněmovně konference Dočkáme se vládní strategie pro zdraví seniorů?, kterou pořádala Rada seniorů ČR pod záštitou předsedy Poslanecké sněmovny Jana Hamáčka.

Místopředsedkyně Břeňková na konferenci vystoupila s diskusním příspěvkem, kde připomněla, že stárnou i zaměstnanci, kteří o seniory pečují, a proto je potřeba pro ně vytvářet příznivé pracovní podmínky.

Předsedkyně Žitníková v diskuzi vystoupila s informací o krizi ve zdravotnictví.

Velký aplaus sklidila členka výkonné rady OS a poslankyně Jana Hnyková, která reagovala na vystoupení bývalého ministra zdravotnictví Leoše Hegera a přítomným představovala program hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury pro oblast zdravotnictví.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...