Žitníková jednala s Němečkem a vystoupila v ČT1 v pořadu Máte slovo

Ve čtvrtek 12. května se předsedkyně OS Dagmar Žitníková sešla s ministrem zdravotnictví Svatoplukem Němečkem, aby ji seznámil s předběžným návrhem Ministerstva zdravotnictví na kvalitní, efektivní a stabilní zdravotnictví v roce 2017 (viz níže jako soubor ke stažení).

Předsedkyně Žitníková sdělila, že odbory budou na materiál reagovat po jeho prostudování. Dalšími tématy jednání byla opět krizová personální situace. Po ukončení jednání následovala tisková konference.

Ve čtvrtek 12. května se ve večerních hodinách v pořadu Máte slovo na ČT1 sešli politici a zástupci organizací, které se pohybují v oblasti českého zdravotnictví. Diskuse se zúčastnila i předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

Záznam pořadu viz na: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/216411030520018/

Vzhledem k tomu, že v pořadu nelze reagovat na všechna sdělení a informace, reagovala předsedkyně Žitníková na některá tvrzení, která v pořadu zazněla, v pátek 13. května písemně. Dopis zaslala ministrovi zdravotnictví Svatopluku Němečkovi, vicepremiérovi a ministrovi financí Andreji Babišovi a na vědomí premiérovi Bohuslavu Sobotkovi a moderátorce pořadu paní Jílkové – viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...