Zlínská krajská konference 21. 10. 2021

Krajská konference Zlínského kraje se konala ve čtvrtek 21. 10. 2021 v salonku hotelu Moskva ve Zlíně. Delegáti konference si stejně jako v jiných krajích vyslechli informace o činnosti OS a plnění programu OS za uplynulé období, byly připomenuty povinnosti ZO vůči rejstříkovým soudům a povinnost odvodů do Zajišťovacího fondu.

Samozřejmě zazněla i zpráva krajské rady, kterou přednesla její předsedkyně Marcela Holčáková – viz níže jako soubor ke stažení. Bohatá diskuse byla věnována práci s členskou základnou, členka výboru sekce pro práci s členskou základnou Ludmila Šromotová zde informovala o své účasti na mezinárodním workshopu na nábor a organizování členů. Diskutovalo se také o příjmech OS, které s vývojem členské základny jsou úzce spojeny, a o programu OS, k tématu vystoupila i členka dozorčí rady OS Martina Hvozdenská.

Zlínská krajská konference byla první, na které se nevolili delegáti celostátní konference OS, protože vzhledem ke zhoršující se epidemii COVID-19 výkonná rada OS svým hlasováním rozhodla o zrušení konání celostátní konference.

Foto Lubomír Francl a Ladislav Kucharský

Aktuality 14. 4. 2022 / 14:30

Činnost zlínské krajské rady od podzimní konference v roce 2021

Poslední zpráva o činnosti krajské rady Zlínského kraje zazněla v říjnu loňského roku na krajské konferenci.

Aktuality 12. 4. 2022 / 14:20

Zlínská porada s vedením OS – 24. 3. 2022

Poslední porada vedení OS se zástupci odborových organizací se konala ve Zlínském kraji v pondělí 28. března.

Aktuality 2. 12. 2021 / 8:22

S hejtmanem Holišem nejen o zdravotnictví a sociálních službách

Za účasti předsedkyně OS Bc. Dagmar Žitníkové a místopředsedkyně Mgr. Jany Hnykové jednaly v úterý 30. listopadu členky krajské rady s hejtmanem Zlínského kraje Ing. Radimem Holišem.