Zlínská krajská konference 21. 10. 2021

Krajská konference Zlínského kraje se konala ve čtvrtek 21. 10. 2021 v salonku hotelu Moskva ve Zlíně. Delegáti konference si stejně jako v jiných krajích vyslechli informace o činnosti OS a plnění programu OS za uplynulé období, byly připomenuty povinnosti ZO vůči rejstříkovým soudům a povinnost odvodů do Zajišťovacího fondu.

Samozřejmě zazněla i zpráva krajské rady, kterou přednesla její předsedkyně Marcela Holčáková – viz níže jako soubor ke stažení. Bohatá diskuse byla věnována práci s členskou základnou, členka výboru sekce pro práci s členskou základnou Ludmila Šromotová zde informovala o své účasti na mezinárodním workshopu na nábor a organizování členů. Diskutovalo se také o příjmech OS, které s vývojem členské základny jsou úzce spojeny, a o programu OS, k tématu vystoupila i členka dozorčí rady OS Martina Hvozdenská.

Zlínská krajská konference byla první, na které se nevolili delegáti celostátní konference OS, protože vzhledem ke zhoršující se epidemii COVID-19 výkonná rada OS svým hlasováním rozhodla o zrušení konání celostátní konference.

Foto Lubomír Francl a Ladislav Kucharský

Aktuality 15. 8. 2022 / 18:21

Zlínská KR – plnění programu OS

Zpráva zlínské krajské rady OS o plnění programu OS od VIII. sjezdu odborového svazu do 30. června 2022.

Aktuality 7. 6. 2022 / 10:31

Květnové jednání krajské rady Zlínského kraje

Jednání krajské rady Zlínského kraje 10. května proběhlo tradičně v EUC klinice ve Zlíně.

Aktuality 14. 4. 2022 / 14:30

Činnost zlínské krajské rady od podzimní konference v roce 2021

Poslední zpráva o činnosti krajské rady Zlínského kraje zazněla v říjnu loňského roku na krajské konferenci.