ZO FN1 Plzeň spolupracuje se Svazem českých turistů a Českým červeným křížem

Základní organizace OS FN1 Plzeň dlouhodobě spolupracuje s oblastní pobočkou Svazu českých turistů a Českým červeným křížem (ČČK Plzeň jih a sever). Jako příklad naší dlouholeté spolupráce uvádíme, že i letos jsme zorganizovali pro děti ve věku 6 – 16 let sedmnáctidenní tábor, který zavedl 60 dětí na Divoký západ. Vedoucí i děti dokázali v tropickém počasí i za deště podlehnout životu kovbojů, prožít spoustu her, soutěží, zábavy. Podařilo se fotograficky zdokumentovat jejich nadšení, radost, smysl pro soutěžení, tím pádem se všichni mohou během roku vracet k fotkám a ukázat je i dalším kamarádům, spolužákům  a pozvat je na tábor.

Ke shlédnutí jsou jak na webových stránkách, tak na facebooku tohoto tábora.

Příští rok bude pro tento tábor jubilejní, základ současného týmu vedoucích vyjel poprvé před dvaceti lety do Orlovic. Propadli tomuto kraji, krásnému zázemí, nezaměnitelné orlovické atmosféře.

Není to samozřejmostí. Tábor žije proto, že má skvělé vedení, nadšený tým vedoucích a dalšího personálu, úžasnou kuchyň a hlavně podporu v ČČK, odborech FN1 Plzeň a panu správci, který se stará se o tento objekt.

Velmi rádi bychom příští rok připravili opět „bombový“ tábor, na který bychom pozvali co nejvíce dětí. Na 9. 7. 2016 bude připraven, v rámci oslav dvacetiletého jubilea, pestrý program včetně The Color Run Orlovice – ohňostroje, na který rádi pozveme i rodiče dětí.

Děkujeme všem, kteří nám pomůžou příští jubilejní rok svými nápady a svojí přítomností uskutečnit. A téma? Zamyslíme se, ale zamyslete se i vy a vaše děti !!!

Od ledna 2016 už budete znát  konkrétní informace (www.ldtorlovice.wz.cz).

Za kolektiv organizátorů MUDr. R. Jirková a Bc. Krasimir Vasilev, MBA,

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.