ČMKOS hledá nejlepší příběh spojený s odbory

Milé odborářky, milí odboráři,

i když se vnímání odborů ve společnosti zlepšuje, o potřebnosti odborů stále mnoho lidí pochybuje. Pojďme to společně změnit!

Pomohlo vám členství v odborech?

Vyřešili jste díky svému členství v odborech problém, který byste sami zvládli jen těžko?

Zažili jste díky odborům příjemné chvíle?

PODĚLTE SE O SVŮJ PŘÍBĚH O TOM, ŽE ČLENSTVÍ V ODBORECH MÁ SMYSL!

Zapojte se do soutěže o nejlepší příběh spojený s odbory, kterou dnešním dnem vyhlašuje Českomoravská konfederace odborových svazů. Tři nejlepší autoři se mohou těšit na gastronomický zážitek spojený s diskusí s předsedou ČMKOS a absolutní vítěz bude navíc ve dnech 27. – 28. dubna 2018 hostem VII. sjezdu ČMKOS.

Plakát soutěže a její pravidla najdete také na www.cmkos.cz

Všechny odborové svazy a jejich členské odborové organizace prosíme o podporu a sdílení informace o této soutěži. Podpořte tuto akci. Nejlepším důkazem o smyslu členství v odborech jsou reálné příběhy. Příběhy členů je možné posílat do 15. března 2018.

Všem předem děkujeme.

S pozdravem

Ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS

Aktuality 16. 5. 2024 / 22:34

Už zase se odebírají hygienikům kompetence!

Novelu zákona o návykových látkách připravila skupinou poslanců s představou nutné ochrany dětí. To lze pochopit, ale nelze pochopit a souhlasit s tím, že se opět řeší odebrání kompetencí hygienické službě.

Aktuality 16. 5. 2024 / 21:52

Výpověď bez udání důvodu je naprosto NEPŘIJATELNÁ!

Příští týden se bude v Poslanecké sněmovně projednávat euronovela zákoníku práce.

Aktuality 16. 5. 2024 / 17:15

Ve světle událostí, které se odehrály 15. května na Slovensku, a se zřetelem k rozjitřené situaci v České republice se ČMKOS rozhodla přispět k uklidnění situace tím, že ruší demonstraci svolanou na 21. května 2024.