Členové výkonné rady OS

Výkonná rada je nejvyšším orgánem odborového svazu mezi sjezdy a celostátními konferencemi. Tvoří ji zástupci čtrnácti krajů a tři členové vedení OS.

Seznam členů výkonné rady a kontakty na ně najdete na této straně níže.

Delegáti VIII. sjezdu potvrdili v Praze dne 23. 11. 2018 členy výkonné rady OSZSP ČR, kteří byli zvoleni na podzimních krajských konferencích.

Členy výkonné rady se stali: Ing. Tomáš Havlásek (Jihomoravský kraj), Bc. Jana Hnyková (Liberecký kraj), Mgr. Marcela Holčáková (Zlínský kraj), Monika Kudrová (Středočeský kraj), Ivana Minaříková (Karlovarský kraj), Bc. Světlana Ondrejková (Jihočeský kraj), Bc. Dušan Papcún (Praha), Vít Přibylík (Moravskoslezský kraj),  Bc. Iva Řezníčková (Královéhradecký kraj, začátkem roku 2020 v souvislosti se změnou zaměstnání svoji činnost ve výkonné radě ukončila), Milan Synek (Plzeňský kraj),  Mgr. Pavlína Šalandová (Kraj Vysočina), Martin Vostal (Pardubický kraj), Alena Wilhelmová (Ústecký kraj) a Jan Zatloukal (Olomoucký kraj).

Delegáti potvrdili také náhradníky do výkonné rady.

Náhradníky do výkonné rady se stali Bc. Andrea Drexlerová (Moravskoslezský kraj), Hana Kabátková (Kraj Vysočina), Kateřina Klement Křížová (Ústecký kraj), Bc. Monika Stejnerová (Praha), Mgr. Jana Svojanovská (Pardubický kraj), Bc. Jan Šusta (Jihočeský kraj), Ing. Petr Vaník (Královéhradecký kraj).

Členy výkonné rady jsou také dne 23. listopadu 2018 zvolená předsedkyně OS Bc. Dagmar Žitníková, místopředsedkyně Bc. Jana Hnyková a místopředseda Mgr. Lubomír Francl.

Výkonná rada se schází jednou měsíčně, a to zpravidla druhé úterý v měsíci. V případě potřeby zahájí jednání už v pondělí odpoledne.

Ivana Minaříková

Karlovarský kraj

asistentka hygienické služby
Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje
Závodní 94, 360 21 Karlovy Vary
Mob.: 723 384 963

Bc. Světlana Ondrejková

Jihočeský kraj

zdravotní sestra
Domov pro osoby se zdravotním postižením Osek
Osek 1, 386 01 Strakonice
Mob.: 606 806 571

Milan Synek

Plzeňský kraj

vrchní ošetřovatel
Psychiatrická nemocnice v Dobřanech
Ústavní 2, 334 41 Dobřany
Mob.: 737 217 541 = pps

Mgr. Pavlína Šalandová

Kraj Vysočina

radiologická asistentka
Nemocnice Jihlava
Vrchlického 59
586 33 Jihlava
Mob.: 776 003 595

Miluše Váňová

Liberecký kraj

dětská sestra
Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
Purkyňova 1849
470 77 Česká Lípa