T-Mobile

Výhodné telefonování v privátní podnikové síti v síti T-Mobile je jedním z výrazných benefitů, který zařídil odborový svaz pro své členy.

Nová smlouva s T-Mobile

Na konci července 2021 podepsal odborový svaz s mobilním operátorem T- Mobile novou smlouvu pro naše členy pod názvem T-MOBILE BENEFIT.

Základní novinkou nové smlouvy je to, že se na členy OS budou vztahovat také doplňkové služby, které T-Mobile nabízí standardním zákazníkům.

Upozorňujeme, že původní slevový program po uplynutí 12 měsíců skončí. Pro současné uživatele z ukončení programu vyplývá povinnost provést a to nejpozději v průběhu příštích 12 měsíců změnu původních tarifů na některý z nových. Pokud byste změnu tarifu neprovedli, tak Vám budou zrušeny všechny slevy a stanete se standardním zákazníkem T-Mobile. Nové tarify a jejich ceny najdete níže v přiložených cenících.

Dále upozorňujeme na další zásadní změnu. Hlasový tarif musí být nově nastaven včetně datového. U nízkých hlasových tarifů můžete ovšem využít minimální odběry dat.

Informaci o změně smlouvy a návrh na úpravu tarifů a další postup obdržíte také od T-Mobile, který se zavázal informovat každého člena o nutnosti změny nastavení tarifů, a to formou SMS zprávy.

Při komunikaci s T-Mobile kontaktujte zákaznické centrum T-Mobile na tel. čísle 4603.

Při jednání s T-Mobile, ať ohledně dotazů či nových vstupů do našeho slevového programu, použijte číslo smlouvy 40116212860 a nové heslo 8472068.

Komunikaci s T-Mobile a se členy zařazenými v privátní podnikové síti na OS vyřizuje Blanka Kučírková, a to e-mailem kucirkova.blanka@cmkos.cz nebo telefonicky 776 482 499 (v pracovní dny od 8 do 15 hodin).