Odbory Plus – slevový portál pro odboráře

Slevový portál pro členy odborů Odbory Plus spustila 22. června ČMKOS s cílem pomoci finančně odborářům a umožnit jim výhodnější nákupy výrobků a služeb, úspory na poplatcích, na jízdném atd.

Životní úroveň zaměstnanců v ČR se vlivem asociálních reforem vládní koalice neustále zhoršuje. Nepromyšlené restrikce, proti kterým Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) aktivně vystupuje, dopadají nejvíce na zaměstnance, lidi s průměrnými příjmy. ČMKOS se proto rozhodla podpořit program, který členům odborů může finančně pomoci.

Projekt Odbory Plus ve své počáteční fázi umožňuje jednotlivým odborářům využít mnohé bonusy, výhody a slevy. Registrací do programu mohou odboráři citelně ušetřit na jízdném, na poplatcích za finanční produkty, pohonné hmoty a další výrobky a služby.
Do budoucna se bude úspora dále zvyšovat, protože program se bude zaměřovat na snižování nejnákladnějších výdajů, jako jsou energetika, telekomunikace nebo potraviny.
Portál Odbory Plus je určený pro členy, kteří jsou organizováni v odborových svazech v rámci ČMKOS. Stačí navštívit a zaregistrovat se na stránkách www.OdboryPlus.cz nebo zavolat na telefonní číslo 774 775 959. Získáte členskou kartu ODBORYPLUS, jednorázový bonus 500 korun a můžete začít naplno využívat všechny výhody členství.

Aktuality 16. 5. 2024 / 22:34

Už zase se odebírají hygienikům kompetence!

Novelu zákona o návykových látkách připravila skupinou poslanců s představou nutné ochrany dětí. To lze pochopit, ale nelze pochopit a souhlasit s tím, že se opět řeší odebrání kompetencí hygienické službě.

Aktuality 16. 5. 2024 / 21:52

Výpověď bez udání důvodu je naprosto NEPŘIJATELNÁ!

Příští týden se bude v Poslanecké sněmovně projednávat euronovela zákoníku práce.

Aktuality 16. 5. 2024 / 17:15

Ve světle událostí, které se odehrály 15. května na Slovensku, a se zřetelem k rozjitřené situaci v České republice se ČMKOS rozhodla přispět k uklidnění situace tím, že ruší demonstraci svolanou na 21. května 2024.