Kolegyně a kolegové v sociálních službách, vyplňte, prosím, DOTAZNÍK na téma odměňování

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

v rámci projektu BiDi, posilování bipartijního dialogu v sociálních službách, je zpracovávána další studie, jejímž tématem je odměňování pracovníků v sociálních službách. Zpracovatelkou je Dr. Irena Wagnerová. Pro získávání dat vytvořila samostatný dotazník pro zaměstnavatele a samostatný pro zaměstnance. Je v našem společném zájmu poskytnout zpracovatelce co nejvíce informací. Dotazník, který naleznete na adrese: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBDc2Rvb1N0STJMbXdjWDdwU1B1anc6MQ

je elektronický, jeho vyplnění nevyžaduje příliš času. Věříme, že se otázkami úspěšně proklikáte a přispějete tak k získání co nejobjektivnějších informací a zpracování  podkladu pro následná jednání o odměňování v sociálních službách.

Prosíme i o další šíření uvedené webové adresy všem vašim spolupracovníků v sociálních službách.

S výsledky průzkumu budete samozřejmě seznámeni, k závěrům studie bude opět uspořádána konference.

V případě jakýchkoli nejasností, potíží nebo dotazů nás neváhejte kontaktovat na našich adresách: zdenkova.lenka@cmkos.cz nebo stepankova.ivana@cmkos.cz

Aktuality 11. 6. 2024 / 13:46

Odboráři jednali s ministrem Jurečkou o zvýšení platových tarifů

Zástupci odborářů z veřejných služeb a veřejné správy spolu s předsedou a místopředsedou ČMKOS jednali s ministrem práce a sociálních věcí Marianem Jurečkou o zvýšení plarových tarifů. Žádost o jednání se zástupci koalice byla opakovaně zaslána premiérovi, ale ten mlčí.

Aktuality 11. 6. 2024 / 12:55

Jak vypadá jednání o sjednocení odměňování ve zdravotnictví?

Projednávání plnění dohody z 8. prosince se zadrhlo na bodě ke sloučení odměňování zdravotníků a další vývoj nastal opět až po tiskové konferenci, která se konala v pondělí 20. května v Praze.

Aktuality 9. 6. 2024 / 9:37

Kontrola BOZP – kategorizace

Milé kolegyně a milí kolegové, hurá do dalšího bodu kontrol na stavem BOZP, a to jsou kategorizace.