Pojištění D.A.S.

V tuto chvíli už by každý člen odborového svazu měl mít svoji průkazku s identifikačním číslem, které mu umožní ptát se právníků D.A.S. telefonicky, e-mailem či písemně na nejrůznější záležitosti, které ho trápí nejen na pracovišti, ale i v soukromí. Pokud jste svoji průkazku ještě neobdrželi, obraťte se na předsedkyni nebo předsedu své odborové organizace. Pokud neuspějete, obraťte se na místopředsedu OS Lubomíra Francla (francl.lubomir@cmkos.cz).

A dejte nám, prosím, vědět, jak se vám nový benefit osvědčil, zda ho využíváte, jak jste byli spokojeni (nejlépe na klirova.marie@cmkos.cz).

Nový benefit rozšiřuje významně možnosti právního poradenství a právní pomoci pro každého člena OS, právníci odborového svazu samozřejmě zůstávají nadále k dispozici odborovým organizacím i členům, a to především při řešení složitějších záležitostí.

Leták s informacemi o odborovém pojištění D.A.S. viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuální informace 2018: Pojištění právní ochrany D.A.S.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

s potěšením vám oznamujeme, že se podařilo dohodnout s pojišťovnou D.A.S. na rozšíření jejich služeb pro naše členy, a to v oblasti některých smluv, jejich posouzení, nebo vytvoření. Už nyní si tedy můžete nechat posoudit, nebo vytvořit následující smlouvy:

• nájemní smlouva k bytu, přičemž pojištěná osoba vystupuje v pozici nájemce,
  • kupní smlouva k nemovitosti,
  • kupní smlouva k věci movité,
  • smlouva o zprostředkování koupě či prodeje nemovitosti či motorového vozidla, včetně smlouvy o budoucí kupní smlouvě či smlouvy rezervační k nemovitosti či motorovému vozidlu,
  • smlouva o zápůjčce finančních prostředků,
  • cestovní smlouva, přičemž pojištěná osoba vystupuje v pozici spotřebitele.

Na kontrolu, nebo vytvoření smlouvy je maximální limit 10 000 Kč a smlouvy lze posuzovat a sestavovat pro každého pojištěného pouze 1x za rok.

Úplný výčet všech podmínek již byl zaslán do všech odborových organizací.

Věříme, že rozšířenou nabídku pojištění využijete a velmi také uvítáme, pokud nám dáte vědět, jak jste se službami spokojení.

Články

Aktuality 19. 5. 2017 / 8:58

Nabídku na 24 hodinovou právní pomoc jsem nadšeně přivítal

Jsem dlouholetým předsedou odborové organizace na zdravotnické záchranné službě. Vždy jsem velmi oceňoval právní pomoc poskytovanou naším odborovým svazem.

Aktuality / 8:47

S novým benefitem máme velmi dobrou zkušenost

Dovolte, abych se s vámi podělila o velmi dobrou zkušenost s novým benefitem pro odboráře – s odborovým pojištěním u společnosti D.A.S.

Aktuality / 8:39

První zkušenosti s D.A.S. už máme

Na začátku března jsme začali předávat našim členům kartičky pojištění právní odpovědnosti D.A.S., kterými se od dubna bude potřeba prokazovat při využívání služeb dalšího benefitu odborového svazu.

Aktuality / 8:30

Reakce na stanovisko ZO Fakultní nemocnice Ostrava k pojištění u pojišťovny D.A.S.

Vážené kolegyně, vážení kolegové, rád bych zde reagoval na informace, které byly uvedeny ve stanovisku ZO OSZSP ČR FN Ostrava k novému benefitu – pojištění u pojišťovny D.A.S.

Aktuality / 8:22

Stanovisko ZO Fakultní nemocnice Ostrava k pojištění u pojišťovny D.A.S.

Již na celostátní konferenci vyjádřili delegáti za naši základní organizaci (ZO Fakultní nemocnice Ostrava) negativní stanovisko k tomuto novému benefitu OSZSP ČR.