Poděkování výkonné rady vedení a zaměstnancům odborového svazu

Výkonná rada OS děkuje vedení odborového svazu, jmenovitě Dáše Žitníkové, Janě Hnykové a Luboši Franclovi, za jejich usilovnou a výbornou práci. Především ve vypjatém období posledních dvou let věnovali mnoho energie i času boji za zaměstnance ve zdravotnictví a sociálních službách. Povedlo se zlepšit pracovní podmínky během pandemie i finanční ohodnocení všech, kteří se v těchto odvětvích zapojili do boje s pandemií.

Poděkování patří i všem zaměstnancům OS, kteří odvádějí tu méně viditelnou část práce.

Aktuality 13. 6. 2024 / 13:07

Výkonná rada OS se v Bratislavě sešla se slovenskými kolegy

Po dvou letech se uskutečnilo ve dnech 23. až 25. května v Bratislavě společné jednání výkonné rady OSZSP ČR a výkonného výboru Slovenského odborového svazu zdravotnictví a sociálních služeb.

Aktuality 17. 4. 2024 / 21:29

Výkonná rada OSZSP ČR podpořila demonstraci 7. dubna v Bruselu

7. duben je Světovým dnem zdraví a Evropská federace odborových svazů veřejných služeb (EPSU) a koalice občanských organizací uspořádaly v Bruselu demonstraci, výkonná rada OS ji podpořila.

Aktuality 17. 4. 2024 / 18:37

Výkonná rada v dubnu

Společného jednání výkonné a dozorčí rady OS se v pondělí 8. dubna odpoledne zúčastnil ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. V úterý 9. dubna pokračovalo jednání výkonné rady standardním programem.