Ostravský Čtyřlístek uspořádal turnaj v bowlingu

Odborová organizace Čtyřlístek Ostrava uspořádala 20. listopadu pro své členy, ale i nečleny a příznivce, sportovní turnaj v bowlingu. Hrálo se na čtyřech drahách a užili jsme si spoustu legrace, protože se setkali ti, kteří techniku opravdu umí, a někteří, kterým se ani po několikerém opakování technika pod kůži nezaryla – a to jsem určitě já.

Dá se říci, že se našim hráčům možná daří lépe v této disciplíně, než v klasických kuželkách, které pořádá odborový svaz. Z akce nikdo neodešel s prázdnou, drobné dárky ve formě dobrůtek obdrželi úplně všichni. Odboráři navíc také poukázku na zboží do Tesca.

Jsme rádi, že se vždy najdou lidé, kterým není zatěžko ve svém volnu přijít. A že se najdou organizátoři. Děkuji všem!

Foto autorka

Aktuality 9. 6. 2024 / 9:23

Polská Wisla „hostila“ odboráře ze vsetínských sociálních služeb

Ve dnech 31. května až 2. června 2024 odborová organizace Sociální služby Vsetín uspořádala zájezd do polského města Wisla v malebné oblasti Beskyd.

Aktuality 4. 6. 2024 / 11:40

Odboráři z Fakultní nemocnice Plzeň navštívili německý Legoland

V sobotu 18. května 2024 v brzkých ranních hodinách se odboráři z Fakultní nemocnice Plzeň spolu s rodinnými příslušníky vydali patrovým autobusem do německého zábavního parku Legoland.

Aktuality 17. 4. 2024 / 20:37

Plzeňští odboráři vyrazili na výlet do Prahy i do Tróje

Na neděli 25. února naplánovala odborová organizace FN Plzeň pro své členy a jejich rodinné příslušníky výlet do Prahy, jehož součástí byla také návštěva divadelního představení.