Ostravský Čtyřlístek uspořádal turnaj v bowlingu

Odborová organizace Čtyřlístek Ostrava uspořádala 20. listopadu pro své členy, ale i nečleny a příznivce, sportovní turnaj v bowlingu. Hrálo se na čtyřech drahách a užili jsme si spoustu legrace, protože se setkali ti, kteří techniku opravdu umí, a někteří, kterým se ani po několikerém opakování technika pod kůži nezaryla – a to jsem určitě já.

Dá se říci, že se našim hráčům možná daří lépe v této disciplíně, než v klasických kuželkách, které pořádá odborový svaz. Z akce nikdo neodešel s prázdnou, drobné dárky ve formě dobrůtek obdrželi úplně všichni. Odboráři navíc také poukázku na zboží do Tesca.

Jsme rádi, že se vždy najdou lidé, kterým není zatěžko ve svém volnu přijít. A že se najdou organizátoři. Děkuji všem!

Foto autorka

Aktuality 16. 2. 2024 / 18:37

Jednání o kolektivní smlouvě v Krajské zdravotní bylo náročné

Krajská zdravotní, a. s., to jsou nemocnice Ústeckého kraje v Ústí nad Labem, Děčíně, Teplicích, Mostě, Chomutově, Rumburku a Litoměřicích, celkem devět tisíc zaměstnanců.

Aktuality 14. 2. 2024 / 18:35

Když vláda zapomene na záchranáře aneb Konference Středočechů

Oblíbená historická Kutná Hora na počátku roku 2024 (24. ledna) přivítala 82 delegátek a delegátů výroční konference odborů středočeské záchranky, tentokrát to byla dokonce konference volební.

Aktuality 22. 1. 2024 / 13:53

Odboráři v Masarykově nemocnici hodnotili výsledky své práce

Konference úsekových důvěrníků odborové organizace Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice se konala 11. ledna 2024 v Ústí nad Labem.