Poděkování Jiřímu Lorencovi

Dne 31. října 2017 uskutečnil Ing. Jiří Lorenc již delší dobu plánovaný krok a odstoupil z funkce předsedy Základní organizace Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky Fakultní nemocnice Ostrava. Funkci předsedy ZO FN Ostrava zastával dlouhých 25 let a jako jeden z mála lidí zasvětil velkou část svého života odborové práci.

Jeho bohaté zkušenosti a poctivá práce byly přínosem pro mnoho členů nejen naší odborové organizace.

Dovolujeme si tímto krátkým sdělením za celý výbor a dozorčí radu ZO FN Ostrava, jakož i kolegy, kteří s Ing. Jiřím Lorencem spolupracovali, poděkovat mu za výkon funkce a popřát mu nejen pevné zdraví, ale i dostatek elánu pro další spolupráci.

Děkujeme.

Aktuality 9. 6. 2024 / 9:23

Polská Wisla „hostila“ odboráře ze vsetínských sociálních služeb

Ve dnech 31. května až 2. června 2024 odborová organizace Sociální služby Vsetín uspořádala zájezd do polského města Wisla v malebné oblasti Beskyd.

Aktuality 17. 4. 2024 / 20:37

Plzeňští odboráři vyrazili na výlet do Prahy i do Tróje

Na neděli 25. února naplánovala odborová organizace FN Plzeň pro své členy a jejich rodinné příslušníky výlet do Prahy, jehož součástí byla také návštěva divadelního představení.

Aktuality 15. 3. 2024 / 13:01

Jako odboráři jsme spojili síly a vycházíme si vstříc

Společnost Krajská zdravotní, a. s., vznikla 1. září 2007 transformací pěti nemocnic do jednoho celku.