Poděkování Jiřímu Lorencovi

Dne 31. října 2017 uskutečnil Ing. Jiří Lorenc již delší dobu plánovaný krok a odstoupil z funkce předsedy Základní organizace Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky Fakultní nemocnice Ostrava. Funkci předsedy ZO FN Ostrava zastával dlouhých 25 let a jako jeden z mála lidí zasvětil velkou část svého života odborové práci.

Jeho bohaté zkušenosti a poctivá práce byly přínosem pro mnoho členů nejen naší odborové organizace.

Dovolujeme si tímto krátkým sdělením za celý výbor a dozorčí radu ZO FN Ostrava, jakož i kolegy, kteří s Ing. Jiřím Lorencem spolupracovali, poděkovat mu za výkon funkce a popřát mu nejen pevné zdraví, ale i dostatek elánu pro další spolupráci.

Děkujeme.

Aktuality 16. 2. 2024 / 18:37

Jednání o kolektivní smlouvě v Krajské zdravotní bylo náročné

Krajská zdravotní, a. s., to jsou nemocnice Ústeckého kraje v Ústí nad Labem, Děčíně, Teplicích, Mostě, Chomutově, Rumburku a Litoměřicích, celkem devět tisíc zaměstnanců.

Aktuality 14. 2. 2024 / 18:35

Když vláda zapomene na záchranáře aneb Konference Středočechů

Oblíbená historická Kutná Hora na počátku roku 2024 (24. ledna) přivítala 82 delegátek a delegátů výroční konference odborů středočeské záchranky, tentokrát to byla dokonce konference volební.

Aktuality 22. 1. 2024 / 13:53

Odboráři v Masarykově nemocnici hodnotili výsledky své práce

Konference úsekových důvěrníků odborové organizace Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice se konala 11. ledna 2024 v Ústí nad Labem.