Poděkování Štěpánce Řandové z ostravského Čtyřlístku

Sotva začal nový rok, zdálo se, že v klidu, hned jsme potřebovali právní pomoc ve věci posouzení pracovního režimu při rozdělení směn pracovníků v sociálních službách v chráněných bydleních naší organizace Čtyřlístek v Ostravě. Při zaslání dotazu jsme postupovali ve shodě s vedoucí těchto zařízení, což v některých organizacích nebývá samozřejmostí. Vždyť by mělo být jasné, že nikdo poškodit zaměstnance nechce! A u nás tomu tak naštěstí je.

Odbornou radu nám poskytla Mgr. Ing. Štěpánka Řandová, které tímto velice upřímně děkuji. Její výklad posloužil k jednání s vedením organizace a zaměstnanci, kteří se vzájemně a pravidelně střídají, tzn. všichni chodí na denní, noční, „ranní“ i „odpolední“ směny, jsou už zařazeni správně, v nepřetržitém pracovním režimu. Děkujeme za rychlou a účinnou pomoc.

Aktuality 17. 4. 2024 / 20:37

Plzeňští odboráři vyrazili na výlet do Prahy i do Tróje

Na neděli 25. února naplánovala odborová organizace FN Plzeň pro své členy a jejich rodinné příslušníky výlet do Prahy, jehož součástí byla také návštěva divadelního představení.

Aktuality 15. 3. 2024 / 13:01

Jako odboráři jsme spojili síly a vycházíme si vstříc

Společnost Krajská zdravotní, a. s., vznikla 1. září 2007 transformací pěti nemocnic do jednoho celku.

Aktuality 15. 3. 2024 / 11:59

Krajská zdravotní komunikuje se zaměstnanci i v době krize

Koncem února všechny zaměstnance Krajské zdravotní, a. s., zaskočila informace o zásahu policie. Policie šetří kauzu údajné manipulace s veřejnými zakázkami.