V říjnových volbách máme šanci podpořit ty, kterým důvěřujeme. Využijme ji!

Vážené kolegyně a kolegové,

dovoluji si vám připomenout, že se opět blíží čas, kdy můžete rozhodovat o naší budoucnosti. Jsou před námi volby. V pátek 10. října a sobotu 11. října 2014 se budou konat volby do Senátu, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a do zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jeho městských částí.

Nenechte se, prosím, znechutit různými půtkami na politických scénách a využijte svého práva ovlivnit věci kolem sebe. Dejte svoji důvěru lidem, které znáte, těm, kteří znají vás, a těm, o kterých víte, že budou pracovat pro nás.

Podívejte se, prosím, na kandidátky a podpořte naše kolegy!

V Trutnově například kandiduje Ivka Řezníčková, v Ostravě Dáša Valová a zřejmě jsou jinde i další kolegové.

Mimo ně bych vám chtěla přiblížit ty, se kterými dlouhodobě spolupracuje náš svaz. Velmi často s námi spolupracovali sociálnědemokratičtí senátoři a zvláště dva z nich. Výraznými osobnostmi české politické scény a lidmi, na které je spolehnutí, jsou předseda Senátu Milan Štěch a místopředsedkyně Senátu Alena Gajdůšková. Oba jsou nejen významnými politiky, ale především slušnými lidmi, kteří jsou připraveni naslouchat a pomáhat a nám pomohli opakovaně.

Vím, že mnoho z vás má problém s přímou podporou, ale někdy je důležité udělat to, co za vás nikdo jiný neudělá. Šťastnou ruku při volbách.

Aktuality 17. 4. 2024 / 22:03

Ve veřejném zdravotním pojištění hrozí velmi nebezpečné změny

Novela zákona o veřejném zdravotním pojištění přináší na první pohled zajímavé, ale ve skutečnosti velmi nebezpečné změny.

Aktuality 17. 4. 2024 / 18:14

Někteří kolegové bohužel vidí jen zájezdy a podobné akce

Psychiatrická nemocnice v Dobřanech je druhé největší psychiatrické zařízení v naší republice. Její historie sahá až do roku 1880. Naše odborová organizace byla založena o padesát let později.

Aktuality 15. 3. 2024 / 12:47

Jako odboráři jsme spojili síly a vycházíme si vstříc

Společnost Krajská zdravotní, a. s., vznikla 1. září 2007 transformací pěti nemocnic do jednoho celku.