Bulletin 11 2019

Listopadový Bulletin odborového svazu informuje o změnách platových tabulek od 1. ledna 2020 a o krajských konferencích odborového svazu, přináší právní rady týkající se skončení pracovního poměru během rodičovské dovolené a překážky v práci na straně zaměstnance – doprovodu rodinného příslušníka do zdravotnického zařízení, seznamuje se situací v hygienické službě, s děním v regionech i v jednotlivých odborových organizacích.

Další bulletiny tohoto ročníku

17. 12. 2019 / 7:35

Bulletin 12 2019

Prosincový Bulletin informuje o transformaci psychiatrické péče, která se dotýká i ZZS a sociálních služeb, o upřesnění pojmu mentální postižení, přináší obsáhlý rozhovor s předsedkyní Žitníkovou a další informace.

20. 10. 2019 / 21:08

Bulletin 10 2019

Říjnový Bulletin podrobně informuje o situaci ve zdravotnictví, o akcích Krizového štábu 9 proti kolapsu zdravotnictví a dalších jednáních, věnuje se také problematice sociálních služeb.

24. 9. 2019 / 13:57

Bulletin 8-9 2019

Zářijový Bulletin podrobně informuje o vyjednávání odborového svazu o penězích na platy a mzdy a na  úhradu zdravotní péče ve zdravotnictví i v sociálních službách a o dalším aktuálním dění.