Dar při hospitalizaci zůstává zachován

Výkonná rada se na svém jednání dne 10. února zabývala Zajišťovacím fondem odborového svazu, jeho plněním i přípravami na vyplácení darů. Řešila, co s dary při hospitalizaci, když byly zrušeny poplatky při hospitalizaci.

Rozhodla, že dar při hospitalizaci zůstává zachován ve stejné výši, ale protože člen nebude mít k dispozici doklad o zaplacení poplatku, bude povinen prokazatelně doložit hospitalizaci a její dobu jiným způsobem (přílohou žádosti o vyplacení daru bude například kopie neschopenky, kopie propouštěcí zprávy, kde bude doba hospitalizace jasně uvedena a začerněny údaje o zdravotním stavu pacienta atd.).

Tato pravidla platí pro hospitalizace od 1. 1. 2014.

Aktuality 26. 3. 2024 / 17:41

Zajišťovací fond v roce 2023

Stejně jako v předchozích letech plnil Zajišťovací fond i v roce 2023 jednu z forem pomoci našim členům a stejně jako v minulých letech přináším informace o využívání Zajišťovacího fondu.

Aktuality 9. 9. 2023 / 10:22

Zajišťovací fond v prvním pololetí roku 2023

Stejně jako v předchozích letech pomáhá Zajišťovací fond našim členům. Proto bych vás chtěl seznámit s údaji o čerpání darů ze Zajišťovacího fondu v prvním pololetí roku 2023.

Aktuality 13. 4. 2023 / 19:39

Zajišťovací fond v roce 2022

Také v roce 2022 byl Zajišťovací fond jednou z forem pomoci našim členům.