Kvůli situaci na ZZS Jihomoravského kraje přišli odboráři na jednání zastupitelstva

Jednání zastupitelstva Jihomoravského kraje se ve čtvrtek 2. listopadu zúčastnili zástupci odborových organizací Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, předsedkyně odborového svazu Dagmar Žitníková a místopředseda Lubomír Francl. Důvodem účasti na jednání zastupitelstva vystoupení čtyř zástupců odborů v bodě různé byla situace na Zdravotnické záchranné službě Jihomoravského kraje.

Situaci na záchrance popsali předsedové odborových organizací a předsedkyně OS Dagmar Žitníková zastupitelům v dopise, který jim byl odeslán před jednáním zastupitelstva. Na jednání postupně vystoupili předseda základní organizace Bohuslav Zrza, místopředseda Stanislav Feit, MUDr. Hana Zdařilová a předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

Vystoupení předsedy Zrzy a místopředsedy Feita a dopis zastupitelům viz níže jako soubory ke stažení.

Vystoupení zástupců odborů a reakce politiků by mělo být k dispozici na záznamu z jednání zastupitelstva na webu Jihomoravského kraje (https://www.kr-jihomoravsky.cz/)

Aktuality 17. 4. 2024 / 20:37

Plzeňští odboráři vyrazili na výlet do Prahy i do Tróje

Na neděli 25. února naplánovala odborová organizace FN Plzeň pro své členy a jejich rodinné příslušníky výlet do Prahy, jehož součástí byla také návštěva divadelního představení.

Aktuality 15. 3. 2024 / 13:01

Jako odboráři jsme spojili síly a vycházíme si vstříc

Společnost Krajská zdravotní, a. s., vznikla 1. září 2007 transformací pěti nemocnic do jednoho celku.

Aktuality 15. 3. 2024 / 11:59

Krajská zdravotní komunikuje se zaměstnanci i v době krize

Koncem února všechny zaměstnance Krajské zdravotní, a. s., zaskočila informace o zásahu policie. Policie šetří kauzu údajné manipulace s veřejnými zakázkami.